שלום . התחלתי לקחת תרופת פריזמה (פלואוקסטין)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/12/2014 | 14:51 | מאת: רון

אז אני כבר שבוע אחרי שהתחלתי ליטול את התרופה הנל לאחר שהפסיכיאטר המליץ לי בגין דיכאון. אני מעשן פרחי קנאביס באופן יום יומי קבוע פעם אחת ביום בערב. האם השילוב בין התרופה לקנאביס הוא מסוכן או שהוא מתנגש עם השפעת התרופה ? דרך אגב אני כבר שבוע ועדיין לא מרגיש כלום מהתרופה. רק תופעות לוואי כגון בחילה פיהוקים בעיות עיכול ועייפות.

רון שלום, תחילת השפעה של התרופה פריזמה היא בין 2-4 שבועות, ולכן אתה עדיין לא מרגיש אפקט מיטיב, אלא רק תופעות לוואי. יש התנגשות קלה בין התרופה לקנאביס, שמחייבת התייעצות עם רופא ומעקב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות