אשקלון, השקמה 11

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/12/2014 | 12:39 | מאת: יהודית ר

שלום ליאת ויום טוב, אבקש לדעת איך אפשר להוריד במחשב את הטופס 29 ג עבור אדרל בניו פארם? מה התוקף של הטופס הנ"ל? מה המחיר הממוצע (בערך...) של האדרל ? מה טוב לדעת על האדרל - תופעות לווי. תודה מראש

יהודית שלום, את הטופס ניתן להוריד מאתר משרד הבריאות, כמו-כן, ניתן לבקש אותו באחד מסניפי הרשת. טופס מאושר תקף לחצי שנה. המחיר משתנה לפי המינון. מחיר ממוצע של 30 כדורים נע בין 290 ל-400 ¤. התרופה היא תערובת מלחי אמפטאמין, הפועלת בדומה לריטלין. תופעות הלוואי הפןטנציאליות ואזהרות השימוש גם כן דומות לאלה של ריטלין, אך במרבית המקרים, התרופה נסבלת יותר אצל מטופלים שחוו תופעות לוואי בעקבות תכשירי ריטלין למיניהם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות