סטאואידים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/01/2015 | 00:49 | מאת: לולה

הי אני חולת סוכרת וקיבלתי טיפול לאלרגיה בסטרואידים התחלתי ב80 מג וירדתי כל פעם ב 20 מג ...סיימתי טיפול לפני 3 ימים ...הגיוני שרמות הסוכר שלי קפצו ועוד לא חזרו להתאזן עד היום למרות שכבר הפסקתי עם הסטרואידים ? תודה

לולה שלום, סטרואידים יכולים להוציא מאיזון חולי סכרת ובמקרים מסוימים אף לגרום לסכרת באנשים שקודם לכן היו בריאים. זה יכול לקחת זמן עד שערכי הסוכר יתאזנו וייתכן שהם יתאזנו על ערכים גבוהים יותר ממקודם. כדאי להתייעץ עם רופא לגבי התאמת הטיפול למצב החדש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות