תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/01/2015 | 23:53 | מאת: מירי

שלום רב! אני בת 63 ולוקחת 10 מ"ג רוזובסטטין (בגלל כולסטרול גבוה) בערב. לפני השינה ,כמה שיותר מאוחר, אני לוקחת Euthrox בגלל תת פעילות של הבלוטה. אני לוקחת בלילה כיוון שבבוקר לפני האוכל אני לוקחת לנסופרזול בגלל ריפלקס. בלילה אני גם לוקחת מגנוקס מידי פעם. אחרי ארוחת בוקר אני לוקחת דיזותיאזיד 25 בהמלצת מומחה לורטיגו. השאלה שלי היא: האם יש התנגשויות בין התרופות שאני לוקחת? תודה מראש, בתקווה שהייתי ברורה בהצגת התרופות.

מירי שלום, אין התנגשויות רציניות בין התרופות שאת נוטלת. רצוי להפריד בין נטילת מגנזיום לנטילת רוזובסטטין (כשעתיים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות