תחליף לקפרגוט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/01/2015 | 09:16 | מאת: איתן

שלום, אימי סובלת מכאב ראש מקבצי כרוני מזה 9 שנים, התרופה היחידה שאיכשהו עוזרת לה היא "קפרגוט", מאז שהפסיקו לייבא את התרופה לארץ אנחנו מזמינים מחו"ל אך לצערנו התבשר לנו שהפסיקו לייצר את התרופה... האם קיים תחליף לקפרגוט? אשמח מאד אם קיים כזה אפילו אם גם אותו אצטרך לייבא מחו"ל. אם לא קיים תחליף אודה לך אם תרשמי לי שם\שמות של תרופות הקרובות ביותר בהרכבן לקפרגוט, תודה מראש.

איתן שלום, לא מצאתי תכשיר זהה אחר. בארה"ב קיים תכשיר דומה שמכיל רק ארגוטמין (ללא הקפאין), בשם ergomar. בעבר היו בחו"ל פתילות שמכילות שילוב של ארגוטמין עם קפאין בשם migergot. איני יודעת אם הן עדיין קיימות. ליאתי

מנהל פורום תרופות ורוקחות