מכשירי אנלציה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/01/2015 | 15:29 | מאת: שירקוד

שלום רב. יש לי תאומים בנים בני שנה ו8חודשיים. יש לי מכשיר אנלציה שנרכש דרך קופ"ח Bi-Rich הילדים עושים בעיות עם המסכה שמולבשת לפנים. הבנתי שיש כל מיני סוגים של מכשירים,בינהם מכשיר עם צינור שהילד שואף כמו ונטולין.... מה השם של המכשיר?והאם יש השתתפות קופ"ח במכשיר. תודה רבה.

שלום, רוב המכשירים מגיעים גם עם פייה מפלסטיק (בנוסף למסיכה) שניתן לקרב אל הפה. חשוב לוודא עם הרופא המטפל ששימוש בפייה במקום במסיכה מקובל עליו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות