התרופה אוקסאר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/01/2015 | 06:31 | מאת: מאיר

שלום לך , רציתי לשאול אני בן 45 ומקבל אוקסאר פעמיים ביום 50 מיליגרם ולוקח מטפורמין טבע פעם ביום ןקרדילוק 5 מיליגרם לטווח ארוך זה לא עלול לעשות משהו לא טוב בגוף , מה דעתך ולגבי איזה כדור מבין התר טופות שרשמתי יש סכנה

מאיר שלום, לכל טיפול רפואי יש סיכונים, לאו דווקא בגלל משך הטיפול. כשנקבע לך טיפול נלקחים בחשבון הסיכונים בהשוואה לתועלת, ואם יש צורך, מבצעים מעקב (לדוג', תפקודי כבד כשמדובר בתרופה שעלולה לפגוע בכבד) הטיפול התרופתי שאתה מקבל מיועד לנטילה ממושכת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות