ח" כלורוגנית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/01/2015 | 07:48 | מאת: נתי

שלום ליאת 1-האם אני יכל לקחת חומצה כלורוגנית כמה דקות אחרי אחרי ALIA ואצטיל קרנטין, כלאמר כלם לפניארוחת בקר 2-שמעתי ממך כי יש אצלכם כמוסות תמצית פולי קפה שאפשר לקחת אחרי הארוחה אודה לך אם תידעי אותי מה שם המוצר והיכן לרכוש אותו תודה מראש נתי

נתי שלום, לא מכירה מגבלה של שילוב בין חומצה כלורוגנית לתוספי המזון האחרים שאתה נוטל. תוכל להתייעץ עם מומחה תזונה/כושר. אצלנו יש תכשיר קפה ירוק של חב' סנסיטבע. לגבי קפה רגיל, יש טבליות קפאין של סופהרב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות