.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/01/2015 | 19:16 | מאת: עדי

הי רציתי לישאןל לגביי כדורים או משו שאפשר לעשות לכאבי מחזור מטורפים וכן לגביי משו לזיעת יתר

עדי שלום, לבעיות זיעת יתר יש תכשירים לשימוש חיצוני קוסמטיים (כמו סדרת ספיריאל) או תרופתיים (אנהידרול פורטה). לגבי כאבי מחזור), ניתן ליטול משכך כאבים שאינו דורש מרשם רופא (על בסיס איבופרופן. יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש כדי לוודא שאין לך מגבלות לשימוש בתרופות. ניתן לעשות קומפרסים או אמבטיות חמות. אם זה לא עוזר, יש לפנות לרופא/ת נשים ליעוץ. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות