פריחה בישבן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/01/2015 | 22:38 | מאת: אמא

עשיתי לבן שלי חיסון גיל שנה ויש לו שלושולים כתוצאה מזה יש לו הרבה אדום ופצעונים קטנים בטוסיק ובמפשעות אני מקלחת אותו פעמיים- שלוש ביום ושמה לו. משחה כל החלפה השאלה שלי היא כזאת יש משהו יותר רפואי שאפשר לתת או שצריך כמה ללכת לרופא משפחה?

שלום, יש משחות טיפוליות שאינן דורשות מרשם רופא כמו: אינוטיול, צינקוד ואוליביול. אם אלה אינן עוזרות, יש לפנות לרופא לקבלת טיפול הדורש מרשם רופא. ניתן לתת תכשיר פרוביוטיקה לתינוקות להקלה על השלשולים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות