האם אפשר ביחד נורמלול דיאובן ונורבסק. דחוף!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2015 | 07:11 | מאת: מאיה

מאיה שלום, אין איסור לשלב את התרופות הללו, אך יש צורך במעקב בגלל שייתכן אפקט מצטבר של הורדת לחץ דם ודופק. יש צורך לשים לב לסימנים של ירידה גדולה מדי בלחץ הדם ובדופק. ליאת

18/01/2015 | 14:30 | מאת: מאיה

NORMALN הנורמלול מקצת מוריד את הלחץ גם, ובמכון כושר מגביל מאמץ מה דעתך על ההצעה הזו.. אני חוששת לוותר על הנורמלול, כי איתו לא משחקים...ויש לי מחשבות שאולי הוא חשוב לי.. אפ כח כי משמח אותי להוריד תרופות (במקום לעלות) אם כך נעשה, מה את מציע באיזה אופן... האם קודם לקחת את כולם יחד נורמלול, דיאובן ונורבסק, או לקחת את הנורבסק והדיאובן המשולב, ולוותר על נורמלול, לדעתי ולהגשתי בהדרגה.. אשמח לשמוע עוד חוות דעת באשר לשינוי.. תודה רבה -

מנהל פורום תרופות ורוקחות