בעיות זקפה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/01/2015 | 14:27 | מאת: שלומי

היי אני כבן 40+, אני סובל מבעיות שפיכה מוקדמת וגם זקפה מחוסר בטחון עצמי, זו בעיה שמלווה אותי שנים רבות, בבקרים הזקפה שלי חזקה וגם כשאני עם עצמי, כשאני בא במגע עם בחורה החשש לפני האקט גורם לי לחוסר זקפה דבר שמתסכל אותי נורא, מבקש לדעת איזה תרופה טבעית/לא טבעית היית מציעה לי לשיפור השפיכה המוקדמת ולשיפור חוסר הזקפה כתוצאה של בטחון עצמי. שלומי

שלומי שלום, כדאי שתעבור איבחון אצל מומחה בתחום. אם אתה מצליח להגיע לזיקפה כשאתה לבד, ייתכן והבעיה היא מנטלית, והטיפול יהיה בהתאם. קיימים מס' תכשירים טבעיים (תוספי תזונה) שמיועדים לסיוע בבעיות זיקפה. יש תכשירים המבוססים על מס' מרכיבים כמו וירמקס או תכשירים של מרכיב יחיד: גינקו-בילובה, ל-ארגינין, ג'ינסנג, ועוד. מבחינה תרופתית, רוב התרופות דורשות מרשם רופא. ישנו תכשיר לשימוש חיצוני, המשמש כ"תרסיס השהייה". הוא מפחית את התחושתיות של הפין, ובכך מפחית בעיה של שפיכה מוקדמת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות