צרוף תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2015 | 10:38 | מאת: רותי

האם אפשר לקחת אטורבסטטין יחד עם מגנזיום ואני לוקחת לפני השינה גם אלטרולט האם נכון לקחת חצי דיזוטיאזיד טריטייס ואזילקט יחד אחרי ארוחת בוקר בבקשה תשובה לשתי השאלות בצורה שאבין את התשובה תודה

רותי שלום, אטורבסטטין ניתן לקחת עם מגנזיום. דיזותיאזיד רצוי לקחת בבוקר ולגבי טריטייס אין הנחייה מיוחדת. אם אזילקט לא גורמת לנמנום, ניתן לקחת בבוקר. השילוב של אזילקט עם אלטרולט אינו מומלץ. אמנם המינון של אלטרולט הוא נמוך, אך עדיין כדאי להתייעץ שוב עם הרופא לגבי השילוב. ליאת

29/01/2015 | 21:47 | מאת: רותי

תודה על תשובתך אזילקט אני לוקחת בבוקר ואלטרולט לפני השינה האם לא מומלץ לקחת אלטרולט בגלל שאני מקבלת אזילקט ?

מנהל פורום תרופות ורוקחות