נצרת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2015 | 21:18 | מאת: amer

שלום יש לי כאב שיניים נוראים ותופת כולל לשט צד ימין למעלה איזה תרופה עוזרת להוריד כאבים

שלום, אתה צריך להיבדק אצל רופא שיניים, ואם יש צורך, לקבל טיפול לבעיה. בכל בית מרקחת ניתן לרכוש משככי כאבים ללא מרשם, בדרגות חוזק שונות. המשככים החזקים הם נרוסין/פוינט ואיבופרופן במינון כפול. חשוב לוודא שאין לך מגבלות לקחת תרופות אלה (גיל, מצב רפואי, תרופות כרוניות) ולכן, יש להתייעץ עם הרוקח המנפק ולקרוא את העלון לצרכן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות