זריקת novorapid

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/01/2015 | 19:52 | מאת: משה

שלום וברכה אני מזריק את הזריקה הנ"ל +לבמיר האם הזריקה הנובו גורמת לכאבי בטן?או יש לה עוד תופאות לוואי.לפני כשבועים הזרקתי ויקטוזה +לנטיס נגרמו לי כאבי בטן נוראים בפרט הלנטיס ואיך אני יודע שדוקא הלנטיס כי עשיתי ניסיון ולא לקחתי אותו כיומים שלושה ואז הפסיקו הכאבים. לעומת זאת הויקטוזה גורמת להרגשת שובע ומאחר והרופאה שלי לא עידכנה אותי בנושא ממש נלחצתי ולא הבנתי מה קורה איתי.לאחר שהתיעצתי איתה וסיפרה לי על הזריקות הנ"ל החלפתי לנובו +לבמיר.אבל שהתחלתי להזריק את הנובו שוב אני מרגיש כאב בטן האם אלו תופעות לוואי.ממתין לתשובה בנתיים הפסקתי עם הנובו וממשיך עם הלבמיר.תודה מראש

משה שלום, התופעה שאתה מתאר היא חריגה. כדאי אולי לקבל הדרכה נוספת על אופן ההזרקה ולהתייעץ עם הרופא שלך לגבי הזרקה באיזור אחר (כמו הירך). אל תפסיק טיפול באינסולין ללא ידיעת הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות