היריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/02/2015 | 09:57 | מאת: קטיה

אני בהיריון בשבוע 16+3 והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות כבר חלבון עוברי או שצריך לחכת לשבוע 17 בדיוק?

קטיה שלום, בעיקרון, ניתן לבצע בדיקת חלבון עוברי כבר בשבוע 16, אך מעדיפים שזה יהיה בשבוע 17. מומלץ להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך. ליאת

02/02/2015 | 18:04 | מאת: קטיה

יש לי ילד בן 4 +3 חודשים מאתמול יש לו חום גבוה ושיעול נוראי היום הייתי אצל רופאת ילדים היא טוענת שאין כלום...אני מביאה לו תרופות להורדת חום והחום פשוט לא יורד בשום צורה לא אחרי אקמולי ולא אחרי נורופן מה עושים?האם לפנות למרם?

מנהל פורום תרופות ורוקחות