משחת וולטרן וקומדין ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/02/2015 | 23:15 | מאת: אילנה

שלום אמא שלי בת 85 וסובלת מאי ספיקת לב ופרפור פרוזדורים, היא נוטלת קומדין. לאחרונה יש לה כאבים ביד ימין בין המרפק לכתף ואני הצעתי לה למרוח משחת וולטרן. האם וולטרן וקומדין מסתדדרים ביחד ? תודה מראש על תשובתך

אילנה שלום, לוולטרן משחה יש ספיגה מועטה מאוד כשנמרחת על העור ולכן הסיכון להתנגשות הוא קטן מאוד. למרות זאת, הייתי ממליצה להתייעץ לגבי השילוב עם הרופא המטפל, בעיקר אם לאמא שלך יש גורמי סיכון נוספים לדימום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות