חוסמי ארומטז

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/02/2015 | 19:45 | מאת: צבי

האם ניתן לקבל לגבר שיש לו אסטרדיול גבוה במרשם פרטי אחת משלושת התרופות אירימדקס או פמרה או ארומסין והאם ידוע מה המינון לגבר תודה צבי

צבי שלום, האפשרות לטיפול במעכבי ארומטאז בגברים קיימת, אך לא בכל סיטואציה היא מומלצת בגלל השפעה שלילית על צפיפות העצם. תצטרך להתייעץ על כך עם הרופא המטפל, וייתכן שאף יידרש אישור ממשרד הבריאות, שכן התרופה רשומה בארץ לטיפול בנשים. ליאת

05/02/2015 | 13:41 | מאת: צבי

האם לאשה אפשר לרשום ןלקבל מכל רופא חוסמי ארומטז או שצריך דווקא מאונקולוג והאם אםשר לקבל את זה דרך קופות החולים תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות