זמן השפעה גבאפנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/02/2015 | 16:48 | מאת: מוטי

שלום, אובחנתי בנרופתיה בכפות הרגליים וכבר שבועיים אני לוקח גאבאפנטין,בשבוע האחרון העלו לי את המינון ל2400מ"ג ליום ואין כלכך שיפור במצבי הנוראי. הכדורים כבר היו אמורים להשפיע או שזה לוקח יותר זמן? תודה רבה

מוטי שלום, טיפול בכאב נוירופתי מצריך לרוב מינונים יחסית גבוהים, אליהם מגיעים בהדרגה. ייתכן ועד עכשיו לא הייתה הקלה בגלל שעדיין לא הגעת למינון האפקטיבי. ליאת

06/02/2015 | 17:00 | מאת: מוטי

תודה על התשובה..2400מ"ג זה מינון נמוך או שצריך להעלות אותו? מה בערך המינון האפקטיבי שיכול לגרום להקלה? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות