חיזוקית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/02/2015 | 12:09 | מאת: חן

שלום, הבן שלי בן שנתיים ושלושה חודשים נוטה להתקרר לעיתים קרובות מאוד הציעו לי לתת לו חיזוקית של הדס. עם מנת לחזק את המערכת החיסונית שלו. רציתי לדעת אם אכן זה מומלץ ואם כן מה הכמות שצריך לתת בכל פעם. תודה רבה!!

חן שלום, ניתן לנסות תכשיר טבעי (תוסף תזונה) כדוגמת חיזוקית על מנת להפחית את תדירות ההתקררויות של בנך. יש להקפיד לעשות הפסקות בטיפול (בסופ"ש או למשך שבוע אחרי חודשיים טיפול). המינון המומלץ מצוין על אריזת המוצר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות