חום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/02/2015 | 14:43 | מאת: טטיאנה

שלום ליאת לילדה שלי בת 8 היום שהינו בקופת חולים ב11 היה חום 39.5 היא קיבלה אקמול ביג עכשיו ה14.30 יש לה חום 38.9 מה לתת לה נורופן או אקמול אבקה תודה

טטיאנה שלום, אקמולי, אקמולי ביג ואבקמול (אקמול באבקה) מכילים את אותו החומר הפעיל ולכן יש להקפיד על לפחות 4 שעות הפרש ביניהם (ולא יותר מ-5 מנות ביממה). אם עברו רק 3 שעות ויש עדיין מצב של חום גבוה ניתן לתת נורופן. יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות