גזים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/02/2015 | 10:53 | מאת: טלי

שלום בתי בת כמעט שלושה שבועות סובלת מאוד מגזים ועציריות מה ניתן לעשות בנדוןנ

טלי שלום, תוכלי לנסות תכשיר להקלה על תופעת הגזים של בתך. קיימים בשוק תכשירים טבעיים או תרופתיים מהם תוכלי לבחור. אין המלצה ספציפית לתכשיר מסוים כי התגובה היא אינדיבידואלית ומשתנה מתינוק לתינוק. לא ציינת מה אוכלת בתך (פורמולה או הנקה), כך שקשה להתייחס לבעיית העצירות. ליאת

09/02/2015 | 17:17 | מאת: טלי

בתי אוכלת פורמולה איזה תכשיר מומלץ לגזים

טלי שלום, אם בתך אוכלת פורמולה וסובלת מעצירות, אפשר לנסות להחליף לפורמולה אחרת. מבחינת תכשירים לגזים, כפי שציינתי אין לי המלצה ספציפית, כי התגובה לתכשירים משתנה מתינוק לתינוק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות