פצעים מוגלתיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/02/2015 | 11:03 | מאת: נורית

היי ליאת, אני בת 21 סובלת מפצעים באיזור השוקיים הפנימיות ובאיזור החזה, פצעים כואבים שחוזרים כל הזמן... הייתי אצל כמה רופאים ולקחתי ריקוטן ודוקסילין ומשחות שונות. אני לא יודעת מה לעשות והרופא אומר שזה לוקח זמן ועברו כבר המון חודשים של טיפולים. אשמח לפתרון תרופתי כלשהו.

נורית שלום, עד כה קיבלת טיפולים הנחשבים חזקים ויעילים, כנראה ללא הועיל. אני בספק אם תכשירים הנמכרים ללא מרשם (ועליהם אני יכולה להמליץ), יביאו לפתרון המיוחל. נסי לקבוע תור לרופא מומחה, והתאזרי בסבלנות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות