Restasis- טיפות עיינים.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/02/2015 | 20:10 | מאת: מוטי

שלום וערב טוב. היכן ניתן להשיג את הטיפות האלה באזור ירושלים או הדרום במחיר סביר לאחר שקופת החולים לא מאשרת ואין לנו ברירה? מדובר בילד עם אלרגיה קשה בעיניים שזה פשוט מציל אותו וזה עולה המון כסף, והקופה (כללית פלטינום) אינם מוכנים לאשר. אשמח לעזרתכם. תודה

מוטי שלום, יש מלאי בסניף שער ראשון, איכילוב, גבעתיים ובסניפי הצפון. אם אין חוסר במלאי בחברה המשווקת, יוכלו לבצע הזמנה עבורך גם בסניפים אחרים. לצערי, בהעדר סיבסוד של קופת חולים, המחיר יהיה המחיר המלא של התרופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות