שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/02/2015 | 13:18 | מאת: תמי

אני לוקחת באופן קבוע כבר שנתיים בערך טלפסט לאלרגיה שלשום התחלתי לקחת למשך 30 יום אומפרדקס לריפלוקס ואני גם לוקחת מידי יום בערך מלפני כחודש פרוביוטיקה פימייל של סופהרב בעקבות שימוש באנטיביוטיקה שאלה 1: רציתי לדעת אם זה בסדר, רשום על הפרוביוטיקה שאם לוקחים תרופות מרשם אז צריך לבדוק אם השילוב בסדר שאלה 2: לגבי הסופהרב, לקחתי את זה לפני כשלושה שבועות בעקבות אנטביוטיקה (דוקסלין לברונכיט) שהיתי צריכה לקחת כ 10 ימים, אבל נטלתי את הפרוביוטיקה בערך 5 שעות לפני האנטיביוטיקה, אין סיכוי שזה ביטל את היעילות של האנטיביוטיקה? תודה

תמי שלום, אין בעיה לשלב פרוביוטיקה עם התרופות שאת נוטלת. הפרוביוטיקה אינה פוגמת ביעילות האנטיביוטיקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות