Lקרניטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/02/2015 | 13:27 | מאת: רז

שלום ליאת בן 65...לאחר קריאח מאמרו של פרופ' סלע...קישור http://www.tevalife.com/article.asp?id=3918 אני רוצה לקחת Lקרניטין לפני אימון גופני שאלתי: אני לוקיח מזה זמן רב אצטיל Lקרנטין(למוח)ויש לי כמוסות של Lקרנטין 500מל'ג שאני רוצה לקחת לפני פעילות גופנית מאומצת...איך אני לוקיח? והאם זה בסדר אם אני נוטל השקם בבקר את האצטיל Lקרנטין ובערב לפני הפעילות, את הLקרניטין תודה רז

רז שלום, אצטיל-L-קניטין פועלת בדומה ל- L-קניטין מבחינת ניצול האנרגיה של הגוף, כך שייתכן שנטילת אצטיל-L-קניטין לפני פעילות גופנית בימים בהם אתה מתעמל, תתן את אותו אפקט. ליאת

11/02/2015 | 19:06 | מאת: רז

השאלה היא ה'יתכן' בתשובתך אני יודיע שלפני פעילות נוטלים 1000מ'ג Lקרנטין נוזלי,כף, השאלה אם להוסיף לאצטיל או לא, הרי הLקרנטין לא נספג טוב בשביל זה נוטלים אותו על קיבה ריקה בבקר תודה מראש רז

מנהל פורום תרופות ורוקחות