אנשור פלוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/02/2015 | 12:08 | מאת: נגה

אימי סובלת מבחילות קשות, מלוות בהקאות ושלשולים לעתים. היא מאוד חלשה, אינה מסוגלת לאכול דבר. היא בת 83, סובלת ממעי רגיז. האם המוצר הנ"ל מתאים לה בהתחשב בנסיבות ותופעות הלוואי של המוצר? (אם קיימות תופעות לוואי) והאם המוצר קיים אצלכם במלאי ומה מחירו?

נגה שלום, מומלץ להתייעץ עם תוזנאי/ת קליני/ת עקב הבעיות של מעי רגיז ושלשולים (אנשור יכול לגרום בעצמו לשלשולים). המוצר זמין במלאי ועלותו כ- 15 ש"ח ליחידה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות