תחליף למשחה נרידרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/02/2015 | 12:36 | מאת: Yishai

שלום אני סובל מס' שנים מגרוי ברגלי. הסיבה עור יבש. קיבלתי מהרופא לפני כשנתים משחת נרידרם למצבים של גירוי חזק. רוב הזמן אני מורח באופן קבוע משחה שומנית כמו אקווזום. אני יודע שאין להשיג משחת נרידרם. אבקש תחליף לנרידרם. תודה

ישי שלום, אכן, כרגע אין להשיג נרידרם. החומר הפעיל בתכשיר זה אינו נמצא כמרכיב יחיד באף תכשיר מסחרי אחר. הוא מצוי בתכשיר טבעדרם, אך בתוספת לחומר נגד פטריות. מכיוון שמדובר בתכשיר אנטי-דלקתי על בסיס סטרואידי, ניתן להתייעץ עם רופא או רופא עור לגבי תכשיר סטרואידי אחר, בעל פעילות מקבילה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות