שאלה רפואית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/02/2015 | 21:06 | מאת: אודלי

שלום ליאת אני מקוררת עם נזלת בערך שבוע והיו לי כאבי ראש חזקים באזור הראש סוג של הסינוסים רציתי לדעת אם צריך לקחת איזה כדור או אנטיביוטיקה או שזה יכול לעבור לבד?מילבד כמובן תה חם לימון ועיסוי באזור המצח עם טיפות אקליפטוס כדי להקל על הכאבים

שלום, בהרבה מקרים ההתקררות חולפת מעצמה ללא צורך באנטיביוטיקה. מכיוון שאת מתלוננת על כאבי ראש חזקים, תוכלי להתייעץ עם רופא ולבדוק האם התפתחה גם דלקת בסינוסים. במקרה כזה, ייתכן וירשמו לך אנטיביוטיקה ותרופות לייבוש הנזלת. ליאת

16/02/2015 | 11:59 | מאת: אודליה

אני מרגישה הרבה פחות כאבים מינה שהיה לי האם אני צריכה לקחת תרופות או כדורים או שזה עובר לבד?תודה אודליה

מנהל פורום תרופות ורוקחות