סדר בתרופות מה לקחת מתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/02/2015 | 00:10 | מאת: עפרה

אני נוטלת את התרופות ותוספי התזונה הבאים: אספירין 81 , ליפיטור 10 , ציפרלקס 10, אומגה 3 ויטמין d , b12, כל תרופה פעם ביום כדור אחד. מבקשת לעשות סדר מה לקחת מתי עם אוכל או ללא קשר וכו תודה רבה רבה

עפרה שלום, אספירין, ויטמין D ואומגה-3, לוקחים אחרי אוכל. לגבי שאר התכשירים, זה לא משנה היחס לאוכל. התזמון אינו קריטי לגבי התרופות והתוספים. ליפיטור לרוב ממליצים לקחת בערב או לפני השינה. נטילת ציפרלקס נקבעת על-פי התחושה שלך. אם את מרגישה שהתרופה מעוררת, טלי אותה בבוקר ואם את מרגישה שהתרופה מרדימה אותך, טלי אותה בערב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות