אומניק אוקאס-תופעות לוואי?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/02/2015 | 12:13 | מאת: שאול

שלום בן 56, סובל מתופעות ערמונית מוגדלת(השתנה תכופה ביותר) לאחר שקסטרל10 מג במשך כמעט שנה לא עזר, המליץ האורולוג לנסות אומניק אוקאס. בעבר ניסיתי טמסולין אך הוא גרם לי לגודש קשה באף, מאוד טראומטי עבורי. אני מבין שעקרונית התרופה המוצעת היא מאותה משפחה.האם יש סיכוי שתופעת הלוואי לא תחזור הפעם? היש על כך מחקר או ניסיון מצטבר? תודה על עצתך!

שאול שלום, אומניק וטמסולין מכילות את אותו החומר הפעיל ולכן את אותו פרופיל של תופעות לוואי פוטנציאליות. הן נבדלות באופי ובקצב הספיגה שלהן ממערכת העיכול לדם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות