טריטייס וטריטייס פלוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/02/2015 | 15:33 | מאת: אבי

שלום רב, בן 46. אני משתמש בטריטייס פלוס 2.5 מ"ג בבוקר וטריטייס רגיל 2.5 מ"ג בערב לטיפול בלחץ דם כשנה וחצי. שמתי לב בשלושה חודשים אחרונים לתופעה שבה לאחר מגע בעור כמו שפשוף או גלוח באזור הפנים וגם בידיים נוצר סימן אדום על העור בצורה בולטת. הסימן נעלם לאחר כדקה ללא זכר. כמו כן אני לא מרגיש גירוי במקום לאחר מכן. האם זה קשור לתופעות לוואי מהתרופה ! אין לי בדיקות דם מהתקופה האחרונה (הבדיקה האחרונה היתה לפני 10 חודשים) ולא היו בה תופעות חריגות. תודה על התשובה

אבי שלום, טיפול בתרופות שאתה נוטל עשוי לגרום לדלקות עור, פריחות וגרד. חשוב לזכור שאדמומיות וגרד יכולים לנבוע ממספר סיבות. ברוב המקרים מדובר בתופעה הנגרמת מהיובש האופייני לחורף, אך אבחנה וודאית תוכל לקבל מרופא עור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות