הגברת יצור חלב,אם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/02/2015 | 17:51 | מאת: :-)

היי אני מניקה תינוקת בת חודשיים וחצי רציתי לברר מה מגביר חלב ואם מאמי מילק באמת עוזר

שלום, כדי להבטיח יצור מספיק של חלב אם חשוב להרבות בשתיה, להקפיד על תזונה מאוזנת, ולעיתים הגדלה של תדירות ההנקה. רצוי גם לנסות לקבל מנוחה מספקת. מבחינת תוספי תזונה, תוסף חילבה או תערובות של צמחים כמו מאמי מילק ואחרות, נחשבות ברפואה האלטרנטיבית כמסייעות בשיפור תפוקת החלב. היעילות לא נמדדה במחקרים קליניים. חלק מהנשים מדווחות על שיפור וחלק לא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות