פורסיגה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/02/2015 | 13:45 | מאת: אילנה

היי ליאת.קיבלתי היום פורסיגה 5.אני לא מאוזנת למרות דיאטה ופעילות גופנית.אני לוקחת גם לנטוס בערב 16 יחידות ופעמיים ג'נואט.הבנתי שזה מטפל ברמות הסוכר במשקל ובלחץ דם.אני רזה ( 60קג לגובה1.67).לחץ הדם שלי 70/110. אז מה צפוי לי?

אילנה שלום, פורסיגה הי תרופה חדשה שיכולה לסייע לאזן את רמות הסוכר שלך בדם. כתופעת לוואי היא יכולה גם לגרום לירידה בלחץ הדם ובמשקל. לא ניתן לצפות מראש אם תחווי תופעות לוואי אלה. דווחי לרופא על תופעות לוואי מטרידות שאת חווה. ליאת

23/02/2015 | 08:41 | מאת: אילנה

היי ליאת תודה על התשובה.אני לוקחת את התרופה רק שישה ימים ונראה שזה מתחיל לעבוד.ושוב תודה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות