קלונקס ואלכוהול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/02/2015 | 13:15 | מאת: שימי

שלום רב, אני עומד להתחתן בזמן הקרוב ויש שבוע אחד שבו מתקיימים גם מסיבת הרווקים שלי וגם והחתונה , כל זה באותו השבוע. העניין הוא שאני צורך במידת הצורך (שזה כמעט כל יום) קלונקס 0.50 מיליגרם ורסיטל 40 מיליגרם באופן קבוע. רציתי לדעת האם אני יכל לשתות אלכוהול ביומיים האלו במידה ובאותו היום אני לא אקח את הקלונקס? (אני לוקח אותו בדרך כלל בערב).

שימי שלום, השילוב של רסיטל עם אלכוהול אינו מומלץ ועדיף להימנע ממנו. אם בכל זאת משלבים, יש להגביל משמעותית את צריכת האלכוהול. השילוב יכול לפגוע בקואורדינציה ובתפקודים מנטליים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות