דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/03/2015 | 23:00 | מאת: פולינה

שלום ליאת הייתי רוצה לדעת אילו טיפות אזניים מומלצות לעלדה בגיל 2 בלי מרשם רופא וגם איזו משחה הכי מומלצת לפטריה ברגליים

פולינה שלום, אוכל להמליץ רק על תרופות ותכשירים שאינם דורשים מרשם רופא. טיפות אוזניים שניתן לתת לילדה בת שנתיים לא מרשם רופא הן אוטידין או אנסטתיק שהן טיפות אוזניים לשיכוך כאבים בלבד (אינן מכילות אנטיביוטיקה). אופציה נוספת היא טיפות טבעיות כדוג' אוטיקון או טיפות הומאופתיות כדוג' טראומיל. לא ציינת לאיזה גיל מיועד התכשיר לפטרת. מגיל 12, ניתן להשתמש בקרם למיסיל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות