פליקסונז

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/03/2015 | 12:04 | מאת: יעלי

שלום הרופאה רשמה לי מרשום לספריי לאף פליקסונז ולפי הוראותיה לרסס 5 פעמים ביום ועכשיו כשבדקתי את המרשם רשום עד פעם ביום? האם הגיוני שרשמה לי לרסס 5 ביום כפול 7 ימים? תודה

יעל שלום, המינון נשמע לא הגיוני ולא נכון. וודאי עם הרופאה לאיזה מינון ולאיזו תרופה היא התכוונה. ליאת

02/03/2015 | 14:22 | מאת: יעלי

בפירוש זה מה שרשום במדבקה על התרופה וגם היה במרשם, גם לי זה היה נראה מוזר והתרופה זה תרסיס לאף פליקסונז. Flixonase Aqueous Nasal spray למזלי השתמשתי רק יומיים וחצי, מקווה שלא נגרם לי נזק :(

מנהל פורום תרופות ורוקחות