סימבלטה ותכשיר טונייט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2015 | 13:32 | מאת: דנה

שלום רב , בת 45 , אני נוטלת סימבלטה 30 מ"ג עקב מצב של חרדה ודיכאון קל, כחודשיים כל לילה אני מתעוררת בשעה 2 . האם מומלץ לקחת את התרופה ללא מרשם טונייט ? האם מותר השילוב עם סימבלטה? תודה מראש

דנה שלום, טונייט הוא כדור שמסייע בהירדמות ומיועד לשימוש נקודתי בלבד ולא לשימוש קבוע או יומיומי. צריך לוודא שהפרעות השינה לא קשורות לטיפול התרופתי. ניתן לשלב את התרופות, אך צריך לשים לב שאת לא סובלת מטשטוש יתר ומקשיים בהתעוררות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות