מגנזיום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/03/2015 | 13:46 | מאת: רותי

שלום מתי נכון לקחת מגנזיום אוקסיד בגלל התכווצויות ברגלים .לפני השינה או עם ארוחה.בארוחת ערב יש לרוב מוצרי חלב. לפני השינה אני לוקחת אטורבסטטין .אלטרולט ואמביין 6.25 .האם יש בעיה עם תוספת המגניום בזמן זה אם זה נכון לקחת את המגנזיום לפני השינה?

רותי שלום, את המגנזיום מומלץ לקחת בערב, על-פי הוראות היצרן. ליאת

05/03/2015 | 13:01 | מאת: רותי

ליאת שלום לצערי לא השבת לי על שאלותי הספציפיות.1מגנזיום ברוחת ערב או לפני השינה.2 האם אפשר לקחת מגנזיום עם סטטינים.3 אם לוקחים בארוחת ערב האם אפש לאכול מוצרי חלב . ידוע לי שהם מתחרים על אותה דרך. אשמח אם תעני על 3 השאלות

מנהל פורום תרופות ורוקחות