ליריקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/03/2015 | 17:10 | מאת: מורי

ליאת שלום, האם מותר להמיס כמוסת ליריקה במיץ תפוחים ואז לשתות. יש לי בעיות בליעה. תודה

מורי שלום, אני אפנה את השאלה לרוקח הממונה על התרופה, ואחזיר לך את תשובתו בתחילת השבוע. ליאת

מורי שלום, התשובה הרשמית של חברת פייזר היא: מכיוון שלא נחקר נושא פתיחת הקפסולה, יש לעשות זאת רק באישור הרופא המטפל. יש עדויות של מספר מקרים של פתיחת הקפסולה וערבובה עם מים (נטילה על קיבה ריקה), ללא השפעה משמעותית על יעילות התרופה, אך צוין שהטעם בעייתי. ליאת

10/03/2015 | 08:17 | מאת: מורי

מנהל פורום תרופות ורוקחות