שבוע טוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/03/2015 | 20:03 | מאת: ענבל

שבוע טוב ליאת יש לי ילדה בת 7 חודשים ורציתי לדעת מה אפשר להשים לה נגד יתושים? ועם הדבר הזה שמוכרים נגד יתושים לחדר אפשר להשים לה אשמח לתשובה תודה

ענבל שלום, ישנם תכשירים נגד יתושים המיועדים לתינוקות מגיל חצי שנה כמו סנו די לתינוקות. ניתן לפזר שמן ציטרונלה בחדר או במבער שמנים. לגבי המכשירים ששמים בחדר, יש הרבה סוגים. צריך לשים לב שעל התכשיר אין איסור לשימוש בסביבת תינוקות. אם אין איסור, ניתן לשים רחוק מהתינוקת ולדאוג שהחדר יהיה מאוורר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות