אקנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/03/2015 | 00:41 | מאת: עדי

רציתי לישאול האם מומלץ לקחת כדורי שמרים כדי ליפתור את בעית האקנה יש לי פצעים בפנים אבל לא מלא מלא . אני בת 19 וכל כך רוצה שזה יגמר ... יש לי טיפה צלקות אשמח גם להמלצה למישחה לצלקות ..? תודה רבה :)

עדי שלום, מבחינת הרפואה האלטרנטיבית, שמרי בירה נחשבים כמסייעים לטיפול באקנה. את יכולה לנסות לקחת שמרי בירה, אך איני יודעת מה תהיה מידת התגובה שלך לטיפול. ג'לים נגד הצטלקות כדוג' קלו-קוט פחות יעילים בטשטשוש צלקות אקנה. ניתן לפנות לקוסמטיקאית מומחית בתחום או לרפואה אסתטית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות