נשירה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/03/2015 | 21:16 | מאת: ליאת

שלום , ילדתי לפני 4 וחצי חודשים ולפני חודש וחצי החלה נשירת שיער חזקה. אני נוטלת כדורי ברזל אך הנשירה לא פוחתת וכבר נורא מדאיגה! לפי הכמויות שיער שאני מאבדת מפחדת שאשאר בלי שיער . האם יש דרך להפסיק אותה? זה מטריד אותי נורא.

ליאת שלום, נשירת שיער מוגברת אחרי לידה היא תופעה ידועה ונורמלית. ניתן לקחת תכשירים למניעת נשירה אם את לא מניקה (אם את מניקה, תוכלי לקחת מולטיויטמין שמתאים לנשים מניקות). בנוסף, הקפידי לגזור קצוות יבשים של השיער, והפחיתי יבוש שיער בפן או צביעה של השיער בתקופה זו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות