פרמיקסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/03/2015 | 10:02 | מאת: שאול

שלום רב,בן 56, סובל מתסמיני ערמונית מוגדלת , מטופל(ללא שינוי ממשי)זה כשנה בקסטרל 10 מג. ניתוח הוא כיוון אפשרי, אך בינתיים המליץ האורולוג להוסיף פרמיקסון 160 מג 2 ביום.אני יודע שזו תרופה טבעית, אך האם בכל זאת יש סכנה לתופעות לוואי? האם שילוב כזה מקובל, והאם יש חשיבות למועד נטילת התרופה(שכתי לשאול את הרופא). נעניתיכאן בעבר לשביעות רצוני המלאה ועל כך תודתי! חג שמח.

שאול שלום, מקובל לשלב שתי תרופות בעלות מנגנון פעולה שונה, כשטיפול יחיד לא נותן את התוצאה הרצויה. ייתכנו תופעות לוואי, אך הן מועטות. התרופה נלקחת פעמיים ביום עם אוכל. אני מצרפת כתובת לעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Permixon_Capsules_pt_1400657055650.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות