עצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/03/2015 | 13:12 | מאת: טליה

היי ליאת הבן שלי בן חודשיים הרופא החליף לו את התמל מסימלאק לנוטרילון a4 כיוון שהיה פולט המון. זה עושה לו ממש עצירות הוא לוחץ ונהיה אדום אני מנסה לעזור לו עם עיסוי והרמת הרגליים אך הוא לא מצליח להשתחרר. חייבת שתעזרי לי למצוא פתרון שיגרום לו להשתחרר גם מי שומר שהוא שותה לא עוזר לו להוציא צואה והילד סובל. תודה רבה

טליה שלום, לדעתי, יש לחזור לרופא ולהתייעץ איתו לגבי החלפת הנוטרילון בתמ"ל אחר נגד פליטות (כמו אנפמיל AR). ייתכן והחלפת התמ"ל תעזור לעצירות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות