עצירות וחוקן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/04/2015 | 18:57 | מאת: יונה ניצן

בעלי שהוא חולה אונקולגיסובל מזה מספר ימים מעצירות ועד כה כלום לא עזר. כולל חוקנים כאילו קטנים וחד פעמיים שקנינובסופר פארם בשיבא שאלתי היא האם יש חוקן גדול,כמו שלפעם/או שנמצא בבתי חולים למכירה אצלכם? האם יש צורך במרשם רופא והאם זה שעשה היום כימו' יכול להפריע.אנא תשובתך בשעה הקרובה

יונה שלום, ישנם חוקנים גדולים, והם נמכרים ללא מרשם. העצירות כנראה נובעת ממשככי הכאבים, ולכן, הוא צריך לקבל באופן קבוע תרופה משלשלת כמו אווילק או לקסעדין (באישור הרוםא המטפל). רצוי להתייעץ עם רופא לפני השימוש בחוקן, בעיקר אחרי טיפול. כמו-כן, ניתן לגשת לאישפוז יום אונקולוגי, ושאחות המחלקה תעשה את החוקן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות