פריחה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/04/2015 | 20:27 | מאת: חני

שלום רב, בת 38 בריאה, נטלתי כדורים לפטריה בציפורן הרגל, כעבור שלושה שבועות של נטילת התרופה הופיעה פריחה על כל הגוף.הפסקתי את הכדורים אולם הפריחה לא עוברת קיבלתי זריקת סטרואידים, כעת מטופלת בפרדניזון 60 מ"ג והאיסטון, האם זו באמת תופעה של אלרגיה לכדורים? ומה עושים ? אין שיפור? תודה

חני שלום, לא ציינת את שם התרופה, אך לכל תרופה יש את היכולת לגרום לתגובה אלרגית. לדעת בוודאות אם הפריחה קשורה לתרופה אני לא יכולה, אך טוב שהפסקת ליטול אותה עד שיסתיים הבירור. המלצתי היא להמשיך מעקב אצל רופא עור או מומחה לאלרגיה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות