פיסורה וקל בטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2015 | 07:41 | מאת: ריקי

יש לי הליקובטר פלורי ניכשלתי בטיפול המשולש ועכשיו צריכה להתחיל טיפול מרובע. הבנתי שנותנים קל בטן.יש לי בנוסף פיסורה כרונית שעברתי לפני שנה ניותוח ומאז אני לוקחת נורמלקס באופן קבוע שיהיה לי יציאות רכות האם בעיקבות זה שאני יקח קל בטן יגרום לי להקשיית הצואה ולפתיחה חוזרת של הפיסורה? האם זה שאני ימשיך עם הנורמלקס יעזור לי שלא תהיה לי צואה קשה?

ריקי שלום, טיפול בקלבטן עשוי לגרום לעצירות, ומצד שני מתן אנטיביוטיקה עשוי לגרום לשלשול. הטיפול בנורמלקס גורם לריכוך היציאות, ועשוי לעזור במניעת עצירות. יש רק לוודא עם הרופא שאין בעיה להמשיך בטיפול בנורמלקס במצב בו יש לך חיידק בקיבה, מכיוןן שהתכשיר לא מיועד לשימוש במצבי כיב או חשש לכיב במערכת העיכול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות