פרוברה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2015 | 10:17 | מאת: ספיר

היה לי אירוע מסוים שהייתי אמורה לקבל בו מחזור אז פניתי לרופא והוא נתן לי פרוברה. ידעתי שלכדורים יש תופעות לוואי לכן העדפתי לקחת אותם חודש לפני האירוע כדי לקבל מחזור לפני האירוע עצמו. לקחתי פרוברה במשך 10 ימים וביום העשירי קיבלתי מחזור (כאשר לקחתי כדור בבוקר והמחזור הופיע בצהרים) האם זה תקין? האם זה יכול לנבוע משעות לא מסודרות שבהן לקחתי את הכדורים? או שיש גבול מסוים לכמות הכדורים שניתן לקחת?

ספיר שלום, מחזור יכול להופיע במהלך טיפול בפרוברה, אם הכדורים לא נלקחים בצורה סדירה (מדלגים על כדורים) או אם הם נלקחים בסמוך למועד שהמחזור אמור להגיע באופן טבעי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות