איבוד כושר מיני

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2015 | 19:40 | מאת: שולי

בסד אני הגעתי לגיל 50 וברח לי הכושר מיני ואני מתוסכלת מעצמי אני לא מעשנת ולא שותה משקאות בדכ בריאה לחלוטין בה מחכה לתשובה חשבונה שאצר מהתיסכול בברכה וחג שמח

שולי שלום, הסיבות יכולות להיות פיזיולוגיות (גיל המעבר) או נפשיות. אם יש במקביל תופעות של גיל מעבר (כמו גלי חום), ניתן להתייעץ עם רופא לגבי טיפול הורמונלי חליפי. ניתן ללכת לטיפול מיני במקביל. אם יש תחושת אי נעימות בזמן קיום יחסי מין, ניתן לנסות לטפל ביובש נרתיקי שמתלווה לגיל המעבר, ויכול להפריע בקיום יחסי מין. ניתן להיעזר בתוספי תזונה (תכשירים טבעיים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות